Dags att damma av bloggen

Oj oj oj, nu var det länge sedan jag var här inne och skrev något. Faktiskt var det så länge sedan som januari 2014. Och nu är vi i börja av 2018, så fyra år har det alltså gått utan att jag har skrivit ett enda blogginlägg. Det finns egentligen ingen anledning till det utan jag tröttnade helt enkelt lite och så rann det ut i sanden. Men nu fick jag för mig att jag skulle skriva lite, så då gör jag väl det. Jag ser att mitt förra inlägg var ett tips om filmen ”Den bästa sommaren”. Ett väldigt bra tips om jag får säga det själv. Se den! Den är väldigt rolig och bra på alla sätt.

Ett annat tips
Jag fortsätter i tipsens tecken och går vidare med att tipsa er om ett hotell som jag bodde på i somras. Det heter Green Hotel (www.greenhotel.se) och det ligger i Tällberg i Dalarna. Maken till mysigt hotell får man leta länge efter! Man kände verkligen att man var i Dalarna, med folkdräkter och dalahästar, och det var öppna spisar och mysiga rum, och kanske det bästa av allt – en fantastisk utsikt över sjön Siljan utanför. Det var nästan religiöst att se solnedgången över sjön, och sedan att få kliva upp nästa morgon när nattens kyla fortfarande hängde kvar och dimman sakta gav efter för soluppgången. Jag hade ett rum där man kunde gå rakt ut på terrassen och det var så otroligt mysigt och vackert. Ett besök där är verkligen något jag rekommenderar. Jag tror definitivt att jag kommer att bo på hotellet fler gånger!

Vad ska man blogga om?
Nu när jag har skakat liv i bloggen igen så vore det väl roligt om jag kunde hålla den lite aktiv. Men vad vill ni läsa om? Lämna gärna en kommentar nu så att jag får se om jag har några läsare så här fyra år senare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *